luni , iulie 15 2024
Breaking News
Home / Servicii / Schimbare Sticla Ecran Brasov

Schimbare Sticla Ecran Brasov

Doar la service se poate efectua o schimbare sticla ecran Brasov?

Exista persoane care au nevoie de o schimbare sticla ecran Brasov pentru smartphone-ul pe care il detin. Cel mai adesea, se gandesc sa mearga intr-un service gsm pentru o astfel de interventie.

Alte persoane insa, isi doresc sa afle daca doar la service pot merge pentru inlocuirea sticlei de protectie a ecranului. Aflati mai multe informatii referitoare la acest subiect continuand sa cititi pana la final.

Procedura de schimbare sticla ecran Brasov

Asadar, cei care doresc sa isi schimbe pe cont propriu folia de sticla a ecranului pot sa faca acest lucru. Exista chiar si tutoriale video pe care le pot urmari pentru a-si usura munca.

Trebuie insa sa se asigure ca aleg o folie de protectie potrivita, si ca urmeaza cu exactitate acei pasi din tutorial. Cei care urmaresc si aplica totul pas cu pas, cu siguranta vor reusi in cele din urma sa aplice folia fara probleme.

Cei mai multi utilizatori insa se orienteaza spre un service gsm. In primul rand scapa de gandul ca trebuie sa cumpere o folie de protectie din sticla pentru ecran. In plus, au asigurata demontarea foliei vechi si montajul foliei noi.

Schimbare Sticla Ecran BrasovIn plus, costurile unei astfel de interventii sunt relativ mici. Practic, utilizatorii merg la service pentru o schimbare sticla ecran Brasov, iar in cateva minute au sticla schimbata, fara sa aiba batai de cap. Aceasta este cea mai eficienta solutie.

Alte reparatii efectuate la service

Utilizatorii nu merg intr-un service gsm doar pentru o schimbare sticla ecran Brasov. Exista multe alte probleme pe care un smartphone le poate avea si care necesita o vizita la service. Iata cateva exemple concrete:

1. Durata slaba a bateriei

Aceasta este cea mai mare problema a oricarui smartphone. Desi este incarcat la 100%, procentajul poate scadea la 0% foarte rapid. Acest lucru este cu atat mai frustrant cu cat bateria are o capacitate mai mare si specificatii mai bune.

In acest sens, opriti luminozitatea ecranului. Opriti si functiile pe care nu le folositi in permanenta (bluetooth, date mobile, wifi, locatie, etc.). In plus, daca telefonul dvs. are un afisaj AMOLED – cum ar fi TECNO PHANTOM X – si ruleaza pe Android 10 si versiuni ulterioare, activarea temei intunecate este o alta modalitate fiabila de a reduce cantitatea de baterie pe care o foloseste ecranul.

Daca dupa urmarea acestor trucuri inca telefonul se descarca la fel de repede, o vizita in service este necesara. Expertii in schimbare sticla ecran Brasov pot fi de ajutor in depistarea cauzei problemei si eliminarea acesteia.

2. Probleme de conectare

Spre deosebire de majoritatea acestor probleme obisnuite cu telefoanele mobile, durerea de a avea probleme de conexiune este mult mai mare. Indiferent daca intampinati o problema de conectare la datele dvs. mobile, la o retea Wi-Fi sau la un gadget Bluetooth, activarea modului Avion pentru cel putin un minut este o solutie fiabila.

Un restart oferit telefonului sau o resetare a setarilor de retea poate de asemenea sa ajute la remedierea problemei. In cel mai rau caz, resetarea telefomului la setarile din fabrica sau o actualizare de sistem v-ar putea oferi. Daca nici dupa urmarea acestor sfaturi problema nu este remediata, vizita cu telefonul la service devine o necesitate.

3. Blocarea telefonului/ecranului

Pentru majoritatea dispozitivelor Android, apasarea lunga a butonului de pornire timp de aproximativ 10 secunde sau mai mult va declansa repornirea acestuia. Si cand dispozitivul dvs. reporneste, rezolva problema suspendarii.

Daca insa problema nu se poate remedia astfel, o vizita la service poate fi utila. Expertii in reparatii smartphone nu se ocupa doar de schimbare sticla ecran Brasov. Acestia pot remedia chiar si o problema precum cea enumerata anterior.

About rame.brasov

Check Also

Firma de Securitate Brasov

Firma de Securitate Brasov

De ce o firma de securitate Brasov recomanda folosirea supravegherii video? Daca afacerea dvs. nu …

Close