luni , iulie 15 2024
Breaking News
Home / Lifestyle / Pantofi Dama Piele

Pantofi Dama Piele

Din ce materiale poate fi confectionata o pereche de pantofi dama piele?

O pereche buna de pantofi dama piele poate fi perechea perfecta la o tinuta fancy sau la o pereche clasica de blugi. Cu toate acestea, alegerea perechii potrivite de pantofi nu este intotdeauna un proces usor. In randurile de mai jos vom discuta despre materialele folosite de producatori pentru a confectiona acesti pantofi.

Pantofi dama piele: Alegerea in functie de tipul de piele

Nu toata pielea este considerata egala. Pielea este mai intai clasificata dupa granulatia sa sau dupa aspectul exterior al pantofilor din piele. Pe deasupra, este esential sa alegeti stilul potrivit de Pantofi Dama Piele pentru tinuta si personalitatea dvs.

In primul rand, este important sa luati in considerare modul in care sunt achizitionati pantofii din piele. O parte din piele imbratiseaza forma sa naturala. Pe de alta parte, alte forme utilizeaza procese de slefuire si lustruire. Pentru a realiza diferenta, le-am defalcat mai jos caracteristicile.

1. Pantofi dama din piele integrala

Pielea integrala isi pastreaza forma cea mai naturala. In plus, pantofii din piele naturala vor parea mai texturati. Motivul pentru aceasta este pielea de animal folosita, care ramane neslefuita sau slefuita.

Pantofi Dama PieleDe obicei, pielea integrala vine cu o pata usoara si un finisaj subtil de anilina, care prezinta caracteristicile naturale ale pielii. Acest lucru este contrar granulatiei corectate, care include procesul de slefuire si un finisaj mai gros. Printre expertii si pasionatii de piele, full-grain este considerat cea mai inalta calitate, deoarece este mai durabil, dureaza mai mult si este mai respirabil.

2. Piele cu bob corectat

Atunci cand cautati pantofi dama piele. Optati acolo pentru din piele cu bob corectat deconstruiesc pielea animalului, slefuind stratul superior pentru a masca imperfectiunile. Acest tip de piele utilizeaza de asemenea, un strat superior care imita granulatia naturala a pielii.

In general, in comunitatea pantofilor, pielea cu bob corectat este mai putin apreciata, deoarece nu permite pielii sa respire la fel de mult ca florul integral. In plus, in pantofii din piele, acest lucru face ca picioarele sa fie mai transpirate, mai mirositoare si mai putin confortabile.

In timp ce pielea cu bob corectat poate fi optiunea mai ieftina pe termen scurt, s-ar putea sa nu fie la fel de durabila ca pielea integrala, ceea ce face ca investitia sa merite.

3.0. Pantofi din piele de vitel

Acest tip de pantofi dama piele este renumit, nu prezinta multe pete, pastrand in acelasi timp durabilitatea. Acesti pantofi pot fi grozavi in cazul in care suprafata moale, dar texturata nu necesita lustruire si este foarte durabila.

Alegerea talpii potrivite

In timp ce talpile pantofilor petrec cea mai mare parte a timpului calcand jos, ele nu sunt ceva ce ar trebui trecut cu vederea si uitate. Cand vine vorba de alegerea talpilor potrivite pentru pantofii dvs, pretul ar trebui sa treaca pe planul din spate al confortului. La urma urmei, daca faceti investitia potrivita, puteti folosi pantofii din piele timp de un deceniu sau mai mult.

Talpile din piele sunt durabile si au capacitatea de a se contura la forma naturala a piciorului. In plus, isi mentin o forma curata si arata bine in timp.

Dezavantajul? Pielea poate fi destul de rigida si poate dura ceva timp pana se sparge. De asemenea, va fi mai scumpa din cauza proprietatilor sale de a creste longevitatea pantofilor din piele.

About rame.brasov

Check Also

Cadouri Pentru Barbati

Cadouri Pentru Barbati

Cat de greu este sa alegem cadouri pentru barbati? Unele persoane au tendinta de a …

Close