luni , iulie 15 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Ferestre Termopan Brasov

Ferestre Termopan Brasov

De ce m-as orienta spre ferestre termopan Brasov?

Alegerea unei ferestre termopan Brasov poate fi o decizie grozava. Aceste ferestre ofera o multime de avantaje in comparatie cu ferestrele traditionale. In randurile care urmeaza, veti descoperi informatii interesante despre aceste ferestre.

Veti descoperi si care sunt unele dintre avantajele si beneficiile semnificative ale acestora. Deci, recomandarea noastra este sa cititi cu atentie, mai ales daca v-ati propus sa faceti o astfel de achizitie.

Ferestre termopan Brasov: Informatii utile

Ferestrele termopane sunt cele care au rama din PVC sau aluminiu, si au geamul alcatuit din doua sau trei straturi de sticla are sunt separate de un strat de aer sau gaz inert (care nu reactioneaza chimic).

In ceea ce priveste spatiul dintre geamuri, acesta formeaza o bariera izolata care va ofera mai multe beneficii decat a avea doar ferestre cu geam simplu. In continuare veti descoperi unele avantaje semnificative ale acestora:

1. Izolatie termica

Ferestrele cu geamuri termopan reduc transferul de caldura prin ferestre prin existenta unui strat de aer sau gaz intre geamurile din sticla.

Aerul este un slab conductor de caldura, iar stratul de aer prins actioneaza ca un izolator care impiedica scaparea caldurii, dar si intrarea in casa dvs. Acest lucru ajuta si la mentinerea unei temperaturi interioare confortabile pentru dumneavoastra si pentru intreaga familie.

2. Izolatie termica

Este important de mentionat despre ferestre termopan Brasov, ca pot ajuta la reducerea zgomotului exterior nedorit de la vecinii zgomotosi si traficul rutier.

Cele doua straturi de sticla (sau chiar si trei straturi de sticla), precum si aerul dintre ele ajuta la blocarea oricarui zgomot exterior nedorit. Rezulta astfel, un mediu de viata/de lucru mai linistit si mai relaxant pentru dvs.

3. Securitate sporita

Prin instalarea geamurilor termopane care au doua sau trei straturi de sticla, puteti sa beneficiati de asemenea, de un strat de protectie si securitate al casei.

Ferestre Termopan BrasovPe masura ce cele doua sau trei panouri de sticla ingreuneaza intrarea intrusilor, va ofera linistea sufleteasca de care aveti nevoie, stiind ca nu intra nimeni in casa fara sa primeasca acceptul dvs.

4. Mai putin condens

Spatiul izolat de gaz/aer dintre cele doua geamuri de sticla ajuta la reducerea condensului in interiorul ferestrelor. Acest lucru totodata, ajuta apoi la reducerea problemelor legate de umiditate si cresterea mucegaiului in casa dumneavoastra.

5. Eficienta energetica

Acoperirile cu emisii scazute precum low – E sunt minunate pentru a le avea pe ferestrele cu geam termopan, deoarece sunt foarte eficiente in imbunatatirea eficientei energetice a casei dvs.

Ferestrele cu acest tip de sticla reflecta radiatia de caldura inapoi in camera, impiedicandu-va sa o pierdeti si sa suprasolicitati mai mult centrala termica pentru a face caldura (iarna).

6. Intretinere redusa

Ferestrele cu geam termopan necesita mai putina intretinere decat ferestrele cu geam simplu. Avand geam dublu in loc de geam simplu, ferestrele dvs. sunt mai putin probabil sa aiba probleme cum ar fi condens, curenti de aer si deteriorarea generala a ferestrelor.

Acest lucru este considerat pe scara larga ca un beneficiu al ferestrelor cu geam termopane, deoarece intretinerea mai redusa inseamna costuri mai mici si mai putin stres si batai de cap in viitor.

7. Aspect si stil

Prin instalarea geamurilor termopane in casa dvs., acestea vor ajuta la imbunatatirea aspectului casei dvs. din interior si din exterior! Pot oferi casei un aspect elegant si modern, care va spori atractivitatea casei.

Trecerea la geam ferestre termopan Brasov poate da efectul unei case super elegante si moderne, fara o renovare totala a locuintei. Puteti alege din multe stiluri si culori diferite de ferestre pentru a se potrivi cu propriile preferinte. Asadar, aveti mai sus prezentate 7 motive datorita carora, merita cu siguranta sa alegeti astfel de ferestre termopane pentru acasa.

About rame.brasov

Check Also

Pompe de Caldura Brasov

Pompe de Caldura Brasov

Ce tipuri de pompe de caldura Brasov exista? Atunci cand cautati o metoda foarte eficienta …

Close