luni , iulie 15 2024
Breaking News
Home / Sport si Recreatie / Cursuri Yoga Brasov

Cursuri Yoga Brasov

Cursuri yoga Brasov pentru atingerea chakrei inimii

Nu toata lumea se inscrie din acelasi motiv la cursuri yoga Brasov. Unele dintre persoanele care isi doresc sa practice aceasta activitate, o fac pentru atingerea chakrei inimii. Inima este o parte importanta a vietii noastre si a yoga. Aceasta activitatee va ajuta sa va deschideti catre experienta centrului inimii si va va ajuta sa va accesati chakra anahata.

Practica de yoga este cea mai transformatoare atunci cand o folosim ca o modalitate de a restabili, hrani si extinde o relatie iubitoare si plina de compasiune cu noi insine.

Facem acest lucru nu numai pentru noi insine, ci si pentru ca acest lucru schimba modul in care ii vedem pe ceilalti, si interactioneaza cu lumea din jurul nostru.

Cursuri Yoga BrasovV-ati intrebat vreodata ce doreste profesorul la cursurile de yoga cand va cere sa va deschideti, sa inspirati sau sa va conectati cu inima dvs.?
Cand vi se cere acest lucru, puteti intui ca va cere sa va conectati cu un sentiment mai puternic al sinelui, sau cu un spatiu interior al pozitivitatii. Cu toate acestea, inima poate ramane un concept vag.

Cursuri yoga Brasov: Ce rol are inima in practicarea yoga?

De ce sa alegi Cursuri Yoga Brasov? In yoga, termenul de inima se poate referi la unul dintre cele trei concepte: unul fizic, altul transcendent si altul, energetic. Inima fizica dupa cum stim, este muschiul pulsatoriu, care pompeaza sangele, este de marimea unui pumn, si se afla in centrul pieptului. Notiunea transcendenta a inimii, hrdaya, asa cum este cunoscuta in sanscrita, se spune ca este sediul constiintei pure. Denumit uneori sinele, sau atman, acest concept al inimii este adesea descris ca un refugiu, o casa, un loc de odihna sau nucleul nostru spiritual.

La nivel energetic, centrul inimii, sau anahata chakra, este unul dintre cei sapte centri energetici primari din corpul subtil. Este situat in coloana vertebrala la nivelul sternului si a primei vertebre toracice, chiar deasupra inimii fizice. In interpretarea psihologica occidentala, centrul inimii este asociat cu calitati ale iubirii neconditionate, compasiunii, empatiei, armoniei si bucuriei.

Yoga, atunci cand este facuta ca o practica de onoare de sine, provoaca puterea centrului inimii noastre. Amplifica sentimentele caracteristice ale inimii de conexiune iubitoare, intregime si bunatate si transforma aceste calitati in interior, catre noi insine.

Cultivarea in mod constient a acestor sentimente in yoga poate ajuta la promovarea autoacceptarii, a vindecarii emotionale si a respectarii de sine iubitoare care cuprinde toate partile noastre insine.

Poate fi util sa intelegem ca inima are capacitatea de a ne retine atat lumina, cat si intunericul, oferindu-ne un spatiu in care sa ne imbratiseze intregul, chiar si partile pe care am dori sa le ascundem.

Pe masura ce dialogul nostru interior se schimba pentru a deveni mai iubitor si mai acceptabil, ne poate fi mai usor sa ne exprimam aceste calitati si in viata noastra exterioara.

Pozitii yoga pentru atingherea chakrei inimii

La cursuri yoga Brasov, puteti pune in practica mai multe pozitii pentru atingerea chakrei inimii. Iata exemple:

Postura de munte (Tadasana) cu mainile in Anjali Mudra

Uniti-va mainile impreuna in centrul pieptului. Luati un moment pentru a va conecta cu spatiul inimii. Respirati, relaxati-va umerii si inmuiati-va muschii fetei. Inclinati-va usor capul spre inima cu un sentiment interior de autoacceptare completa. Stabiliti intentia de a va onora pe deplin si nevoile dvs. in timpul acestei practici.

Pozitia de munte (Tadasana) si Poza de salut in sus ( Urdhva Hastasana )

La o inhalare, maturati-va bratele deasupra capului, aproape de urechi. Cu palmele fata in fata, intinde-ti bratele in sus si ridica-ti inima spre cer. Apoi expirati, intoarceti-va palmele departe de dvs. si coborati-va ratele inapoi pe laterale. Repetati de trei sau patru ori mai mult.

Inspirati si intindeti-va bratele in lateral si sus deasupra capului. Expirati si intindeti mana prin brate in timp ce le coborati inapoi in lateral.

About rame.brasov

Check Also

Wafters Ananas

Wafters Ananas

Wafters Ananas Alegand un Wafters Ananas ideal, veti lua o decizie buna. Veti vedea ca …

Close