luni , ianuarie 24 2022
Breaking News
Home / Sanatate / Retinoscopie

Retinoscopie

Retinoscopie

Atunci cand ne gandim la Retinoscopie, ne imaginam o aparatura mare si complicata. Dar si o analiza care nu se efectueaza intr-un mod foarte simplu. Si acest lucru nu este grtesit. Deoarece, retinoscopia nu este un proces usor. Acesta necesita multa atentie, cunostinte si foarte multa experienta.

RetinoscopieUn specialist care este la inceputul carierei este recomandat sa nu efectueze retinoscopia pe copii, de exemplu. Deoarece acestia nu sunt pacienti pre cooperativi. Un lucru care ingreuneaza enorm intregul proces. Ca retinoscopia sa fie precisa, clientul trebuie sa stea nemiscat mai mult timp.

Aceasta tehnologie sau metoda de masurare a refractiei retinei se realizeaza cu un retinoscop. Acest aparat va lumina retina. Iar un Specialist Oftalmologic Brasov va interpreta refractia observata. Un ochi sanatos va prezenta o reflexie neutra. Care indica faptul ca imaginea este reflectata intr-un mod corespunzator pe peretele ochiului. Daca reflexia nu este neutra, acest lucru indica boli ale ochilor ci hipermetropia, miopia sau astigmatismul, pe langa multe altele.

About rame.brasov

Check Also

Cardiologie Brasov

Cardiologie Brasov

Ce boli pot fi tratate intr-un cabinet de cardiologie Brasov? Exista situatii in care pacientii …

Close