luni , decembrie 6 2021
Breaking News
Home / Industrie / Folie Stretch

Folie Stretch

Folie Stretch

Alegeti mereu o Folie Stretch de calitate. Aceasta va fi indicata pentru voi si o veti indragi mult. Veti vedea ca ea va va oferi avantajele dorite. Aceasta folie este realizata din plastic. Ea este foarte maleabila si se intinde perfect. Va reusi sa infasoare fara probleme lucrurile, astfel incat ele sa fie ambalate foarte strans. Aceasta ambalare este intrebuintata in transportul unitatilor mari sau in paletizarea de marfuri.

Folii Stretch

O Folie Stretch de calitate este indicata. Aceasta folie va fi pe placul vostru si o veti indragi de fiecare data. Veti vedea ca ea este foarte maleabila si se intinde perfect. Aceasta va va oferi multe avantaje importante. Aceasta folie va da asadar dovada de o rezistenta sporita, in toate conditiile de mediu. De asemenea, ea va reusi sa protejeze su succes orice bun lasat in aer liber. Veti putea fixa produsele pe paleti foarte usor folosindu-va de aceasta folie.

Folie StretchTransportul si depozitarea paletilor vor fi efectuate in cea mai deplina siguranta. Puteti opta pentru o folie stretch extensibila cu uz manual. Aceasta va avea latimea, grosimea, dar si o greutate diferita. Va puteti orienta catre foliile stretch extensibile. Acestea sunt ideale pentru ca au un uz automat. Aceste folii se impart in folii alimentare sau folii industriale. Veti putea asadar sa va folositi de aceste folii foarte usor. Cele din industria alimentara sunt folosite pentru a ambala alimente. Acestea asigura permeabilitatea vaporilor, dar si a gazelor. O astfel de folie este elastica si transparenta. Ea va mari valabilitatea produselor.

Folie Stretch

In cazul marfurilor usoare, dar si medii, se folosesc folii stretch pentru uz manual. In cazul paletizarii se pot folosi fara probleme foliile pentru uz automat. De asemenea, trebuie sa mai stiti ca aceste folii sunt aprteciate si datorita protectiei impotriva umiditatii si al prafului pe care il ofera. Aceste folii vor rezista la rupere si la sarcini foarte mari. Aceste sarcini pot ajunge asadar chiar si la 1000 de kg. O astfel de folie poate fi folosita pentru a va stoca produsele in congelator, in cazul in care va doriti sa procedati asa.

About rame.brasov

Close