luni , ianuarie 24 2022
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Brichete De Lemn Pentru Foc

Brichete De Lemn Pentru Foc

Brichete de lemn pentru foc

La nivel national exista o cantitate importanta de resurse energetice pentru producerea de Brichete De Lemn Pentru Foc. Materia prima folosita la fabricarea brichetelor de lemn este rumegusul si deseurile lemnoase. Acestea vor fi prelucrate utilizand echipamente tehnologice moderne. Exista foarte multe linii de brichetare. Industria lemnului este o ramura componenta semnificativa a productiei romanesti. Este generatoare de venituri.

Este in continua expansiune, crestere si dezvoltare. Recuperarea deseurilor lemnoase si valorificarea acestora ca si resursa energetica se face cu ajutorul instalatiilor de brichetat. Solutiile tehnologice inovative sunt generatoare de beneficii pentru populatie.

Brichete de lemn pentru foc

Brichete De Lemn Pentru FocDeseurile lemnoase folosite la fabricarea de Brichete De Lemn Pentru Foc sunt printre cele mai diversificate. In categoria acestora se regasesc : rumegusul, talajul si scoarta de copac. Exista un amplu proces de promovare a acestor combustibili solizi. Sunt ecologici suta la suta. In continutul lor nu intra aditivi sau lianti chimici. Au un grad de umiditate foarte scazut, comparativ cu alte categorii de incalzitori termici. Puterea calorica a brichetelor din rumegus este cu saizeci la suta mai mare decat puterea calorica a lemnului de foc. Arderea va fi in totalitate.

Continutul de cenusa rezultat in urma procesului de ardere este foarte mic, aproape inexistent. Valoarea acestuia este de maxim zece la suta din cantitatea de brichete supuse procesului de ardere. Acesta cenusa este ecologica. Poate fi folosita ca si fertilizator al solului. Brichetele din rumegus prezinta usurinta in manipulare.

In cadrul procesului de productie se are in vedere stabilirea dimensiunilor produselor finite. Modalitatea de ambalare confera, deasemenea, usurinta in manipulare. Brichtele de lemn sunt ambalate in saci sau pungi de zece kilograme. Se vor depozita cu usurinta langa soba de lemne sau langa semineu.

Brichete de lemn pentru foc

O alta caracteristica ce prezinta interes in utilizare este marirea volumului in timpul arderii. Acest aspect trebuie avut in vedere in momentul cand consumatorul final doreste sa cumpere Brichete De Lemn Pentru Foc. De foarte multe ori se asigura transportul gratuit. Cei care comercializeaza barichete de lemn oefra reduceri, discunt-uri si oferte promotionale, in functie de valoarea si cantitatea totala achizitonata.

About rame.brasov

Check Also

Deblocare Seif Brasov

Deblocare Seif Brasov

Tot ce trebuie stiut despre serviciile de deblocare seif Brasov Ati auzit persoane discutand despre …

Close